zaterdag 20 juni 2009

21A Openingsfeest

Gisteren hebben we dan het openingsfeest gehad van 21A, het gebouw waar we met vijf bedrijven in werken. Naast de galerie, de interieurarchitect, een architect, een bouw en advies bemiddeling en een Grafisch bedrijf.
De hele week zijn we zo wat bezig geweest met de laatste handelingen om het tot een leuk feest te maken en dat is gelukt. Een kleine 200 man/vrouw hebben een theatervoorstelling gehad bij de buren van het Laagland, een rondleiding door ons gebouw en hapje en drankje. We hadden aan donaties een kleine € 2.500,00 opgehaald en aan het Laagland gegeven, als begin kapitaal voor de komende verbouwing, naast de expertise die wij gratis aan hen zullen geven. Heel mooi allemaal.

Vooral het theater was erg leuk. Weinig mensen die er waren hadden het al eens meegemaakt dat een acteur,
Mathieu van den Berk ze een half uur bezig hield met allerlei dingen rond onze bedrijven. Zeer vermakelijk was het en nog leuker was dat Julia ook mee deed. Julia had ik nog nooit zien optreden en met recht zijn we trots zijn op onze dochter. Zo vrij en spontaan. Erg leuk. Ik weet nog wel iemand die erg trots op der zou zijn geweest.


Het gebouw 21a is echt mooi geworden en nu maar hopen dat er meer bezoekers komen voor ons allen. De tijd hebben we niet mee, maar wel alle andere zaken er om heen. Wij zijn er nu echt klaar voor.
Kom maar op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten