dinsdag 9 juni 2009

Afgelopen zondag en verder.

Een man/vrouw of 50 zijn er geweest. Veel bekende van Joep en Luc, maar ook weer mensen die de weg naar galerie weer gevonden hebben. Het was zondermeer gezellig en met leuke gesprekken. Om vijf uur ben ik snel weg gegaan want ik had Al beloofd om op zijn verschrikkelijk lastige honden te passen. Hij ging die avond naar Niel Young, in Rotterdam. Nou het honden oppassen viel mee. Al heeft een groot scherm op zijn tv zolder, met alle mogelijkheden die er zijn op media gebied. Kijken via de opnames op zijn computer, dvd's via zijn kabelboer of gewoon tv. Prachtig is dat zo'n groot scherm. Allerlei stukken uit films bekeken. Je zit er midden in en ondertussen lagen de honden te meuren in de gang beneden. Geen last van gehad om om 23:00 uur naar huis.
Gisteren middag naar een bijeenkomst met de wethouder geweest over de klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren. Sinds die hele Sint affaire in Echt ligt daar werkelijk alles lam. Een wethouder die niet meer losjes uit de pols meepraat een ambtenaar die er geen zin meer in heeft en dat allemaal omdat ze bang zijn voor zwarte Piet. De hele affaire geeft weer hoe de laatste jaren met de beleid is omgegaan. Onderzichtig en partijbelangen hebben geprefileerd en dat breekt ze nu op. Het lijkt me niet leuk om er te werken.
Ben benieuwd. De wethouder belooft voor 1 augustus een standpunt in te nemen of het dorpsbestuur bereidt is de groep te erkennen. Zo niet dan stoppen we er natuurlijk mee, zowel dan wordt het niet makkelijk om door te gaan. Leuke situatie in ons dorp.
Als op de andere afdelingen ook zo gewerkt wordt, gebeurt er de komende jaren niets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten