vrijdag 22 januari 2010

Cremeren

Gisteren met de familie Westhof een bijeenkomst bijgewoond voor Tante Rietje. Op de Noorderbegraafplaats nota bene. Was een mooie bijeenkomst. De drie kinderen spraken over hun moeder mooie en leuke woorden over een onverstoorbare tante. Dat was ze ook. Wij zijn wel eens in Corsica geweest in hun mooie huisje. Tot twee keer toe en hebben we ons daar warm verzorgt geweten. Beetje lopen door de bossen en regelmatig eten en genoeg drinken niet vergeten. Ik heb gezocht naar een foto en bedacht opeens dat ze ook op de begrafenis van Pa Spiering was.
Was een mooie vrouw zoals Jan dat ook al zei. Esther, Julia, David en de Tante staan op de foto. We koetseren mooie herinneringen aan haar en zeker ook aan oom Guus. De tante wordt later bijgezet bij oom Guus. Hij ligt op de Noorderbegraafplaats en onze David schuin tegenover hem. Prima plek, oom Guus was zorgzaam.
Na afloop zijn we bloemen gaan leggen op beide graven. Dat was wat onwezenlijk. Zelf had ik nog nooit bloemen op een graf gelegd. Het was niet makkelijk, maar het is zo. Verdriet komt steeds dichter bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten