donderdag 15 april 2010

Den Bosch

Gisteren samen met Renée een dagje naar Den Bosch geweest. Om samen met Julia wat boodschappen te doen voor haar reis naar Suriname. Renée wordt wel wat zenuwachtig omdat Julia ogenschijnlijk alle geduld heeft. Ach ze heeft het van geen vreemde. Ik wacht zo vaak tot het laatste moment, maar kom dan wel soms op de koffie. Julia en ik kunnen samen zo leuk vertellen wat we allemaal nog moeten doen en dan er niks aan doen. We vinden vast onze voldoening ergens anders in.
Den Bosch is een leuke stad en dus een goede keuze van die twee. Hun huis ligt dan wel niet in een spannende wijk, maar de afstand naar de stad is weer heel klein. Ze hebben wel een leuk huis.
Er is genoeg te doen in de stad en aardig gezellig. Behalve afgelopen zaterdagavond dan toen we met vrienden uit Amersfoort wat zaten te eten in een restaurant, waar werkelijk bijna alles fout ging. Het duurde te lang (ober vergeten de bestelling in te voeren) we het verkeerd menu kregen (ober vergeten aan ons door te geven dat het dagmenu was veranderd). Nou dacht ik toen, zal de ober toch eens vragen wat er aan de hand is. Loopt ie midden in het gesprek weg met de mededeling dat hij op onze vragen niet in ging. Gek hoor. Komt daarna de chef ons uitleggen dat er nogal wat fout is gegaan maar dat hij er niets aan kon doen. Ook gek. Bleek de rekening niet te kloppen. Ook gek.
Na wat gekibbel zijn we maar weg gegaan. Het eten op zich was aardig. De kip had weinig vlieguren en te weinig oven tijd. Was wel dood, dat scheelde weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten